Sample Page

Ibrahim og Nora

Hasan er super flink og punktlig, han har hjulpet os igennem vores første huskøb smertefrit.
Alt fra kommunikation og aftaler blev overholdt til tiden, han stod for alle vores dokumenter mm.
Efter blot 2 møder og ca 5 dage efter stod vi med godkendelsen, så kunne vi komme i gang og købe vores rækkehus.
Hasan kan helt klart anbefales, og har vores varmeste anbefalinger.

Albertslund

Ahmet Aksoy

”Efter at have solgt mit hus stod jeg uden bolig, og skulle videre i processen. Jeg havde under en halv anden måned til at finde en bolig, og var derfor under enorm tidspres. Jeg traf det bedste valg ved at kontakte Hasan fra FN Consulting. Han indhentede finansieringstilbud– samt var med til at finde den rette bolig og var med i hele købsprocessen fra A-Z. Sjældent har jeg oplevet så god en service.”

Vallensbæk

Izzet Akdeniz og Esma Akdeniz

”FN Consulting har været det helt perfekte valg for os. Som førstegangskøber havde vi ingen erfaring med køb af bolig. Heldigvis havde vi FN Consulting sammen med os fra start til slut. De er eksperter på området, og yder enestående rådgivning med en meget professionel tilgang til deres arbejde. Vores drøm er endelig gået i opfyldelse. Stor anbefaling herfra.” 
 

Ishøj

Latif Mohammad og Sonia Latif

”Tusind tak til FN Consulting for deres super service. Efter, at have underskrevet købsaftalen skulle finansieringen på plads. Vi fik anbefalet FN Consulting, og var  straks i dialog med deres rådgiver. 24 timer efter at have været i dialog med rådgiveren var kreditgodkendelsen på plads. Aldrig har vi oplevet en så hurtig, og imponerende service. Vi kan varmt anbefale FN Consulting til alle dem som ønsker at købe bolig!”

Albertslund

Shabana Imran og Sania Janjuah

“Virkelig en god og behagelig oplevelse. Man følte sig altid i gode hænder. Altid hjælpsom, også på skæve tider. Der bliver fulgt op og aftaler bliver holdt. Kan kun anbefales.”

Hedehusene